Eredmény 2. helyezés :(

19:07 szeptember 1., 2010

  1. Ezúton szeretnénk Nektek PONTBANDELBEN rajongóknak megköszönni kitartásotokat, heteken át tartó biztatásotokat és azt a rengeteg szavazatot amit Tőletek kaptunk és kapunk még a mai napig is! Sajnos a verseny lezárult és a zárás időpontjában a 2. helyezést értük el, ezért ugyan a fődíj 3.000.000 Ft nem nekünk jár, de ettől függetlenül jó volt Veletek!
  2. Külön köszönet a Djuicenak ezért a 2010-es szuper nyárért! Rengeteg élménnyel, barátokkal lettünk gazdagabbak! Sok vicces és érdekes story történt velünk, amik ha Ők - DJUICE - nincsenek talán soha nem jönnek velünk szembe!
  3. Benne voltunk és másokat is belerángattunk minden ökörségbe és baromságba, vicces és lehetetlen helyzetekbe, melyeket élveztünk és talán most egy kicsit hiányzik is, hogy nincs tovább, abban azért biztosak vagyunk, hogy lesz mit mesélni majd az unokáinknak is :)!
  4. 5 héten keresztül mi vittük a prímet, nyertük meg a heti versenyeket és vezettünk a Fődíjban is, sajnos egy jó taktikával az utolsó pillanatban az IV beelőzött :(!
  5. Ettől függetlenül nem vagyunk elkeseredve, hiszen büszkék lehetünk 2. helyünkre is, kemény csata volt amiben elvéreztünk. Mai állásokat megnézve ha a játék tovább tart, tuti mi vagyunk a nyerők és büszkén mondhatjuk már az 5000-es támogatói tábort is átléptük. Élveztük ezt a játékot,a fesztiválokat, jó volt együtt és szép nyarat töltöttünk el!
  6. Jó volt veletek is Djuice és MTV!!! Köszönet nektek szavazóknak!
  7. Köszönet a családjainknak, akik támogattak és rengeteget segítettek és külön kiemelném Roland anyut, akitől rengeteg támogatást és segítséget kaptunk!!!!!
  8. Igyekszünk blogunkat továbbvinni és beszámolni a történésekről. Véget ért a nyár és ez a kaland is, ezért szeretnénk meghívni titeket szeptember 9-én az U26-ba (Budapesten a Nyugati pályaudvar mellett) egy fergeteges Nyárfalók záróbulira! Részleteket később!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://pontbandelben.blog.hu/api/trackback/id/tr442265098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása