Végjáték

11:52 augusztus 20., 2010

  1. Sziasztok kedves szavazók!!! Sajnos lezárult már a heti feladatozósdi, de mi nemhagyunk titeket cserben és ugyanúgy ellátunk titeket videókkal, csak nem olyan sűrűn mint eddig hanem minden héten lesz egy-egy kis videó a mi kis életünkről...
  2. MOst viszont elkezdődött a játék azon része ami talán számunkra a legfontosabb, a végjáték, ahol is az a lényeg kinek lesz a legtöbb támogatója! Eddig mi  vezetünk de nem szeretnénk ezt az előnyt csökkenteni ezért kérlek titeket segítsetek nekünk és szóljatok minden ismerősötöknek, hogy áljon mellénk!!
  3. Mostantól a facebook oldalunkon(http://www.facebook.com/pontbandelben) ha rákattoltok a TETSZIK gombra akkor máris segítettetek nekünk abban,hogy mi legyünk az elsők!!! Előre is és utólag is köszönjük mindenkinek aki eddig velünk volt, és lesz!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://pontbandelben.blog.hu/api/trackback/id/tr432235048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása