Viszlát sound / Hello EFOTT

14:01 július 14., 2010

Na hát hétfőn reggel véget ért a Balaton Sound. A fesztivál vegyes érzelmeket váltott ki a csapat tagjaiból, kinek jobban kinek kevésbé tetszett. Nekem személy szerint nagyon bejött, aludni sem sokat aludtam mert mindig volt valami party ahol meg kellet jelennem :)

 

Sound után egy napot Zsiráféknál töltöttünk Szekszárdon ami nagyon jól sikerült. Velünk tartott még Laca és MCS az IV-ből, valamint Nina az Instantból. Az itt töltött nap képei hamarosan láthatóak lesznek :)

 

Most pedig itt vagyunk EFOTT-on. Tegnap este 8felé értünk ide, full sötétben felvertük a sátrunkat kisses nagyobb problémák kíséretében. Este szétnéztük a fesztiválon, aztán hajnal tájékán bekerültünk a sátrunkba. Hamarosan elkezdünk feladatokat csinálni, addig is legyetek jók :)

Címkék: week3

A bejegyzés trackback címe:

https://pontbandelben.blog.hu/api/trackback/id/tr162151369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totálandi 2010.07.14. 19:24:31

Most EFOTT, jövő héten Campus Fesztivál Debrecenben!
Gagyi ellenes buli!
(olcsó szálláshely az egyetemi kollégiumokban - www.collegehostels.hu/ )
süti beállítások módosítása