Helyzetjelentés

20:14 július 3., 2010

A helyet az, hogy megérkeztünk, felvertük a sátrat, megismerkedtünk a többiekkel, aztán közösen jó mélyen a pohár aljára néztünk. Fürödtünk már patakban, vadásztunk bugyicimkére, felfedeztük a fesztivált és a várost is. Felfedeztük "A BOROZÓT" és lassacskán törzsvendéggé is válunk. Mint kiderült a szúnyogok imádnak minket, s mindent megtesznek azért, hogy a közelünkbe kerülhessenek. Végigcsináltuk az első MTV-s forgatást, és végigtomboltuk a PRODIGY-t. A későbbiekben még írok az élményeinkről de már szárad a torkunk és zsibbad a hátsó felünk is. Várjuk az elmeháborodott feladatokat, a kommenteket és természetesen a LÁJKOKAT!

 

DE HOL VAN SIMON???

Címkék: volt

A bejegyzés trackback címe:

https://pontbandelben.blog.hu/api/trackback/id/tr22127644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.07.03. 21:57:22

Bummozzatok!
Kellékek: 1 korsó vagy 0,5 literes pohár. 4*0,5 dl tömény (ez lehet a legolcsóbb, legkókányabb vagy a legdrágább, de akár vegyesen is lehet, a lényeg, hogy különbözőek legyenek), 1 dl sör, 1,5 dl bor és 1 szívószál. Szabály: El kell kezdeni sorban mondani a számokat. Minden 7-el oszható és 7-re végződő számnál azt kell mondani, hogy BUMM. Ekkor a kör megfordul. Aki téveszt, az iszik egy kortyot. Az első kieső, aki először lesz rosszul vagy hányja el magát, annak büntetésből mindenkinek fizetnie kell egy kört és meg kell inni a maradékot, ami a pohárban maradt.
süti beállítások módosítása